Gaston: verrassend actief!

In mijn Taveerne kunt u terecht voor een lunch, borrel (met snacks) of een diner. De kaart biedt mogelijkheden voor de kleine en de grote honger.

Daarnaast worden er verschillende activiteiten, events of acties georganiseerd. Op deze pagina vindt u ze allemaal op een rijtje.

Activiteitenoverzicht

Vanwege de corona maatregelen zijn voorlopig verschillende activiteiten uitgesteld, zoals het Bier & Spijs Event. Hou onze Facebook-pagina in de gaten of meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat wij u op de hoogte kunnen brengen als er nieuwe data bekend zijn.

Koffieuurtje

Elke maandag t/m vrijdag van 10:00 – 11:00 uur is er het koffieuurtje voor al onze “buren”. Jong en oud is welkom voor een bakkie voor maar € 1,00. Bij mooi weer gaan we buiten op het terras zitten, anders gaan we naar binnen (maximaal 30 personen).

Sligro actie

Vanaf 9 juli t/m 14 september kunnen alle klanten van de Sligro sparen voor vouchers. Met deze voucher krijgt u € 15,00 korting bij een diner bij Taveerne Gaston komen eten, dit kan van 1 september t/m 1 november.

Wilt u niets missen van de acties en activiteiten bij Taveerne Gaston?
Laat dan hier uw mailadres achter en wij houden u op de hoogte.

Uw eigen feest

Op zoek naar een gezellig locatie voor een familiefeest of bedrijfsborrel? Dit is vaak ook mogelijk op andere dagen in de week wanneer mijn taveerne voor publiek gesloten is. Neem gerust even contact op: bel 076 – 50 13 145 of stuur een mail naar info@taveernegaston.nl.